Skip to main content

Excellente kwaliteit van werkstoffen, maximale veiligheid en effectiviteit zijn  de principes van onze laboratoria en van elke andere afdeling binnen Juliette Armand. De groep wetenschappers achter de cosmetica heeft bovendien een aantal persoonlijke, professionele en wetenschappelijke benaderingen met betrekking tot onderzoek, tijd en diagnose geïmplementeerd in het Juliette Armand concept.

There are no no’s in research.

Er bestaat geen nee binnen de wetenschap, slechts de behoeftes van schoonheid waarvoor specifieke antwoorden nodig zijn. Dit is hoe onze missie start. Nee… is een woord dat niet wordt geaccepteerd binnen Juliette Armand. Hoe ingewikkeld een huidprobleem ook is, nee is geen acceptabel antwoord. De enige vorm van nee welke wordt toegestaan is ‘no no’, daar het op deze manier een bevestiging vormt.  No no’s. We zijn hier om oplossingen te bieden we blijven werken om deze verder te ontwikkelingen.

Time cannot stop.

De tijd kan niet worden stilgezet, de tijd kan echter wel worden vertraagd. Dit is dan ook onze missie, om de tijd langzamer te laten gaan waardoor de tekenen van ouderdom zich minder snel manifesteren op de huid. Slow time. Dit is onze wetenschappelijke relatie met betrekking tot tijd. Wat gebeurt er wanneer het aantal rimpels en fijne lijntjes toeneemt? Wetenschap kan dit proces vertragen, maar tijd is tijd en zal nooit stoppen. Wij geloven echter dat iedereen zich ook op oudere leeftijd goed kan voelen in de eigen huid wanneer de huid goed wordt onderhouden met onze persoonlijke professionele producten. Onze boodschap is helder. Geef niet op!

Niemand zou ooit moeten opgeven…

The skin has moods.

De huid heeft stemmingen, waarmee het communiceert en bepaalde verwachtingen schept. Skin mood. Zo vertalen wij een huiddiagnose, door verder te gaan dan de definities droge, gevoelige en vette huid en een holistische aanpak te hanteren. Hierdoor ontstaat er een specifiekere, persoonlijke en professionele diagnose.

Niet alle normale huidtypes verouderen met dezelfde snelheid. Niet alle droge huidtypes worden op dezelfde manier beïnvloed door externe invloeden. Een serum heeft niet bij elke huid hetzelfde effect, zelfs niet als de huidtypes hetzelfde lijken.

Dit is de reden dat wij via gepassioneerde beauty professionals werken die de stemming van de huid kunnen diagnosticeren en iedereen een persoonlijk product- en behandeladvies kunnen geven. Hiertoe hebben wij dan ook multidimensionale producten gecreëerd: om maximale efficiëntie en optimale resultaten te behalen voor elke huidstemming.