Skip to main content

De verschillende specials van Juliette Armand zorgen voor het verkrijgen van een gezonde en egale teint op een natuurlijke manier. De meest natuurlijke teint krijg je echter door te genieten van het goede van de zon. Speciaal hiervoor is de hightech productlijn SUNFILM ontwikkeld. De producten, op basis van moderne en zeer innovatieve werkstoffen, bieden gegarandeerde zonbescherming en zorgen tegelijkertijd voor een egale bruining van de huid.

SUNFILM

De meest natuurlijke teint krijg je door te genieten van het goede van de zon. Speciaal hiervoor is de hightech productlijn SUNFILM ontwikkeld. De producten, op basis van moderne en zeer innovatieve werkstoffen, bieden gegarandeerde zonbescherming en zorgen tegelijkertijd voor een egale bruining van de huid. De SUNFILM productlijn is ontworpen om een breed spectrum van maximale zonbescherming te bieden tegen het volledige scala aan zonnestralen: UVA, UVB, infraroodstraling (IR) en zichtbaar licht (HEV). Ze voorkomen irritatie en versterken het natuurlijke proces van huidvernieuwing, waardoor de huid wordt beschermd tegen beschadiging door de zon. De SUNFILM producten bevatten krachtige en gespecialiseerde antioxidante, die effectief kunnen functioneren tijdens hun blootstelling aan de zon.

COLOR CONTROL CREAM

De combinatie van 7 verschillende pigmenten en de verrijking met onder andere Hyaluronzuur en Aloë Vera maken dit product tot een unieke teintverbeteraar. Naast de perfecte dekking welke aansluit bij de natuurlijke huidskleur, biedt het de huid hydratatie en helpt het ontstekingen en huidirritaties voorkomen. Het zorgt tevens voor verbeterde huidelasticiteit en verzacht rimpels en fijne lijntjes. Er zijn UV-filters aan toegevoegd met een SPF10, om de huid dagelijks te beschermen tegen UVA en UVB-straling. Deze combinatie zorgt voor een stralende huid, jeugdige uitstraling en maakt het tot een geschikt alternatief voor foundation. De fijne textuur voelt niet vet aan en is makkelijk aan te brengen.