Skip to main content

Protocollen

APOCALYPSIS THERAPY ACNE

WIN DE STRIJD TEGEN ACNE

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen, welke een bewezen positieve werking hebben bij acne. De complementaire werking tussen de intensieve behandeling en de producten pakt ontstekingen aan, remt de werking van de bacterie die acne veroorzaakt en reguleert de talgafscheiding.

APOCALYPSIS THERAPY BOOST

GEEF JE HUID EEN INTENSE OPPEPPER

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van zoetwatersponsen. De combinatie van intensieve behandeling en producten voor thuis gebruik zorgen voor een gladde huidstructuur, een egalere teint, en rimpels en fijne lijntjes worden effectief aangepakt.

APOCALYPSIS THERAPY EXFOLIATION

STEL COSMETISCHE INGREPEN UIT

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen. Hiermee kan een zeer effectieve interventie bij rimpels, huidverkleuringen en littekens worden gerealiseerd.

Tijdens de eerste vijf dagen na de behandeling zijn de volgende handelingen niet toegestaan: het wassen van het gezicht met water, het gebruik van een ander product dan SUNFILM FACE GEL SPF30, blootstelling aan UV-straling, losrakende velletjes van het gezicht trekken, het gezicht aanraken met de handen, contact met schoonmaakmiddelen of stof, zwemmen, skiën of snowboarden en elke handeling welke transpiratie bevorderd, zoals bijvoorbeeld sporten.

CHRONOS THERAPY

BESTRIJD DE TAND DES TIJDS

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

THAVMA THERAPY

NATUURLIJK “BOTOXACHTIG” EFFECT

Nieuw binnen de Skin Booster facials van Juliette Armand Nederland is de Thavma Therapy. Een professionele, huidverbeterende gezichtsbehandeling dat wordt toegepast in een kuur van 10 keer om expressierimpels te remmen die zich vormen door spiercontraties of veroorzaakt worden door biologische veroudering. Naast de synergie van verschillende technologieën die binnen deze therapie worden toegepast, zullen de actieve ingrediënten de huid hydrateren, donkere kringen in het oogcontourgebied verminderen en rimpels en fijne lijntjes aanpakken, waardoor de stevigheid en uitstraling van de huid wordt hersteld.

Producten

PRODUCTEN

CHRONOS HYDRA CORRECT CREAM

Zorgt ervoor dat de tekenen van huidveroudering zichtbaar worden verminderd. Geeft de aanmaak van collageen…
PRODUCTEN

CHRONOS HYDRA CORRECT SERUM

Krachtige moisturizer welke de natuurlijke vochtbalans van de huid herstelt door de toevoeging van hyaluronzuur…
PRODUCTEN

APOCALYPSIS REJUVINATING CREAM

Intensieve verzorging om de huidregeneratie te ondersteunen na de medium deep peel van Apocalypsis Therapy.…
PRODUCTEN

REJUVINATING GEL

Intensieve verzorging om de huidregeneratie te ondersteunen na de medium deep peel van Apocalypsis Therapy.…