Skip to main content

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen ELEMENTS en SKIN BOOSTERS. Hieronder worden de unieke eigenschappen van deze lijnen toegelicht. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

ELEMENTS

ELEMENTS is een complete, professionele productlijn van hoogwaardige kwaliteit. Het vormt dan ook de grondslag voor de evolutie van de schoonheid en gezondheid van de huid. De vernieuwende ELEMENTS lijn biedt gerichte oplossingen door gebruik te maken van de spectaculaire ontwikkelingen binnen de beautybranche en de toewijding om altijd de meest geavanceerde producten te ontwikkelen voor de beste resultaten en maximale efficiëntie. Een van de onderscheidende voordelen van ELEMENTS is de veelzijdigheid van de producten, waarmee in alle behoeften van de huid wordt voorzien conform de meest moderne methodes. Door middel van de functionele productclassificatie is het gemakkelijk om specifieke producten te selecteren en kun je eindeloos combineren. Ook zijn er reeds samengestelde protocollen waarmee doelgericht verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden.

PROTOCOLLEN

SKIN BOOSTERS

Is het mogelijk om het chirurgisch mes te vervangen door het gebruik van professionele cosmetica en doelgerichte salonbehandelingen? Juliette Armand bewijst dat dit zeker uitgesteld kan worden en heeft hiertoe het ‘anti-surgery system’ SKIN BOOSTERS ontwikkeld. Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Deze revolutie binnen de wetenschap van cosmetica benadrukt de betrokkenheid om hoogwaardige en efficiënte producten en therapieën te ontwikkelen waarmee op een compleet natuurlijke manier maximaal resultaat bereikt kan worden.

PROTOCOLLEN

AMESON

De MANDELIC ACID THERAPY heeft als doel het intens vertragen van het verouderingsproces op basis van organische zuren. Het amandelzuur heeft niet alleen een peelend effect, maar normaliseert ook het afschilferproces, waardoor specifiek verworven pigmentstoornissen, acne, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en een vettere huidconditie behandeld kunnen worden. Deze chemische peeling heeft een lage
irritatiekans en is daarbij inzetbaar in alle seizoenen bij zelfs de meest gevoelige en/of getinte huid met een minimaal risico op negatieve bijwerkingen. Het resultaat is een vitale, glanzende huid met een verfi jnde structuur en heldere teint.

PROTOCOLLEN