Skip to main content

Net als elke vrouw, wil ook jij waarschijnlijk een oogverblindend mooie huid, maar is de stap naar de plastisch chrirurg een grote brug te ver! Is het mogelijk om het chirurgisch mes te vervangen door het gebruik van professionele cosmetica en doelgerichte salonbehandelingen? Het professionele salonmerk Juliette Armand bewijst dat dit zeker uitgesteld kan worden en heeft speciaal hiervoor het zogeheten ‘anti-surgery system’ SKIN BOOSTERS ontwikkeld. Ik ontving onlangs een aantal prducten uit deze hightech cosmeticalijn en vertel je er graag meer over in dit blog.

Het SKIN BOOSTERS concept bestaat dus uit speciale behandelingen die je ondergaat in de schoonheidssalon en het gebruik van bijbehorende thuisproducten. Deze geavanceerde behandeltherapieën bieden je een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn samengesteld om te voldoen aan de toenemende wensen en eisen van de hedendaagse samenleving. Je kunt het gerust een revolutie noemen binnen de wetenschap van cosmetica, want Juliette Armand heeft hiermee efficiënte producten en therapieën ontwikkeld waarmee op een compleet natuurlijke manier een maximaal resultaat ten aanzien van je huid bereikt kan worden.

 

De kracht van je natuurlijke huidcellen ‘boosten’

Het idee achter deze lijn van Juliette Armand is eenvoudig uitgelegd gebaseerd op het ontwikkelen van therapieën en producten die de kracht van je natuurlijke huidcellen benutten, in plaats van scalpels, injectienaalden en pijnlijke herstelperioden. De naam SKIN BOOSTERS zegt ook precies waar het concept voor staat: het zijn krachtige producten met dynamische ‘boost’ formules die je huid aanzetten om haar eigen capaciteiten te overtreffen.  In ontving van deze lijn de onderstaande producten.

SKIN BOOSTERS Chronos Hydra Correct Serum

De Chronos Therapy van Juliette Armand bevat behandelingen en producten die erop zijn gericht om de tekenen van de tijd op je huid terug te draaien en dus te bestrijden. Je huid is het meest belangrijke beschermingsschild van je lichaam en de Chronos producten functioneren op hun beurt als een beschermend schild voor je huid. Dit doen ze op drie vlakken, te weten tegen een tekort aan vocht, tegen biologische veroudering en tegen oxidatieve schade door externe factoren. De complete Chronos Therapy is gebaseerd op 4dimensionale stappen, te weten peelen, hydrateren, anti-ageing en antioxidanten. Uit het zogeheten Hydra System ontving ik het Chronos Hydra Correct Serum. Mijn vochtarme huid is hier heel erg blij mee, want dit krachtige serum herstelt de natuurlijke vochtbalans op basis van hyaluronzuur en de werkzame stof Matrixyl 3000. Deze effectieve natuurlijke werkzame stof op basis van peptiden zorgt voor een toename van de collageenaanmaak, alsmede voor een toename van je huideigen hyaluronzuur. Al na een paar keer gebruik vebeterde de soepelheid van mijn gezichtshuid en na langer gebruik werd mijn huid ook aanzienlijk steviger.

SKIN BOOSTERS Chronos Hydra Correct Cream

Uit hetzelfde Hydra System komt de Chronos Hydra Correct Cream. Deze rijke, intensief hydraterende crème breng ik aan na het Chronos Hydra Correct Serum en het versterkt de werking van het serum. De samenstelling van deze crème bevat eveneens hyaluronzuur, appelextract, vitamine E, Soja Isoflavonen, Jojoba olie en de heel krachtige antioxidant alfaliponzuur. Deze combinatie van werkzame stoffen geeft een stevige boost aan de aanmaak van je huideigen collageen, waardoor je huid gaandeweg het gebruik opvallend steviger en veerkrachtiger wordt. Normaliter krijg ik in de loop van de dag vaak een wat trekkerig en droog gevoel, maar met deze crème is mijn huid de hele dag optimaal op peil qua vochtniveau en voelt comfortabel aan.

SKIN BOOSTERS Apocalyps Rejuvenating Cream

Aan alleen vocht en stevigheid heeft mijn huid, nu ik 47 ben, helaas niet meer voldoende om op haar mooist te zijn. Ik heb her en der al wat rimpels en ook wat pigmentvlekjes. Daarom ontving ik ook de SKIN BOOSTERS Apocalyps Rejuvenating Cream. Deze crème is er speciaal voor wanneer huidverbetering bij rimpels en huidverkleuringen het beoogde doel is. Deze rijke crème draagt bij aan je natuurlijke huidregeneratie, versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van je huid, zorgt voor een gezonde uitstraling en creëert een egale teint. De formule bevat o.a. appelextract, de kalmerende werkstof Kelifluo, panthenol, bisabolol en sheabutter. De werkstof Pentavitin is een natuurlijk, plantaardig complex, dat zich kan binden aan je huideigen proteïnen. Hierdoor wordt de natuurlijke vochtbalans van je huid, zowel aan de oppervlakte als in de dieper gelegen huidlagen, hersteld. Deze unieke werkstof maakt dus als het ware een soort vochtreservoir aan, dat tot wel 72 uur diepe hydratatie geeft. Het verbetert ook je celstofwisseling en brengt je huid weer in balans. De naam van deze SKIN BOOSTER is veelbelovend en dat maakt deze crème dan ook zeer zeker waar!

Non-Invasieve effectiviteit voor een huid in langdurig jeugdige topconditie!

De potten van de SKIN BOOSTERS hebben overigens een heel handig en hygiënisch systeem. Je draait de oranje kap een slag en door deze vervolgens zachtjes in te drukken, komt de crème uit het kleine gaatje dat je ziet op de onderstaande foto. Ook het serum heeft een fijn en hygiënisch doseersysteem. De geur van de crèmes en het serum is heel zacht, subtiel, natuurlijk en aangenaam. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten die je huid intensief verbeteren op meerdere fronten en die je huid tegelijkertijd beschermen tegen voegtijdige huidveroudering, maakt de SKIN BOOSTERS van Juliette Armand wat mij betreft tot topproducten op het gebied van zichtbare en voelbare huidverjonging. Ze zorgen op een non-invasieve wijze voor een zijdezachte, stralende, stevige, egale en vooral langdurig jeugdige huid. En zeg nou zelf… hoogwaardige crèmes en serums zijn toch veel comfortabeler dan een scherpe injectienaald of chirurgisch scalpel!

De producten van Juliette Armand worden verkocht via de Juliette Armand Specialisten. Via deze link vind je een adres bij jou in de buurt.

Voor meer informatie is er de website www.juliettearmand.nl

Bron: huidcoachindepraktijk.nl