Skip to main content

Soms heeft je huid wat extra’s nodig in de vorm van een serum. Dit is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen, dat bedoeld is om een specifiek huidprobleem extra krachtig aan te pakken. Een serum is sowieso een goede aanvulling op je dagelijkse huidverzorging. Ze zijn er in verschillende soorten met elk hun eigen specifieke werking. Ik ontving er een aantal van het intensief huidverbeterende merk Juliette Armand en vertel je er meer over in dit blogartikel.

Steeds vaker wordt verwacht dat cosmetische producten en behandelingen dezelfde effecten hebben als plastische chirurgie, maar dan natuurlijk het liefst zonder pijnlijke procedures. De geavanceerde therapieën en producten van het merk Juliette Armand benutten de kracht van je eigen huidcellen. Dit hightech huidverbeterende salonmerk, dat het spreekwoordelijk ‘zusje’ van hannah is, werkt middels maatwerk behandelprotocollen en dito producten met een maximale effectiviteit. Dit alles echter vrij van scalpels, injectables en pijnlijke herstelperiodes.

De afgelopen maanden testte ik de drie onderstaande serums.

Juliette Armand Elements Sirtuin Hyaluronic Serum

Dit krachtige serum uit de Elements-lijn van Juliette Armand reguleert de biologische huidveroudering. De rijke formule stimuleert je huideigen, zogeheten sirtuïne eiwitten. Wat doet dit dan zul je je afvragen. Sirtuïnes zijn een soort eiwitten die je genen kunnen stimuleren om de levensduur van je huidcellen te verlengen. Daardoor blijft je huid dus langer jeugdig. Dit serum bevat tevens drie verschillende soorten hyaluronzuur met elk een verschillend moleculair gewicht en effect. Deze werkzame stof is intensief hydraterend en werkt voelbaar en zichtbaar verstevigend op de structuur en textuur van je huid. Ik gebruik dit serum trouw twee maal daags onder mijn normale verzorgingsproducten. Het heeft mijn huid gaandeweg het gebruik echt zichtbaar én voelbaar voller en veerkrachtiger gemaakt. Ook de droogtelijntjes rondom mijn ogen en op mijn voorhoofd zijn niet meer zichtbaar.

 

 

Juliette Armand Elements Aloe Vera Serum

De Aloë Vera, de groene cactusachtige plant met haar dikke sponsachtige stengels, staat al eeuwenlang bekend als medicinale plant en wordt ook wel de “plant van de onsterfelijkheid” genoemd. De oude Egyptenaren gebruikten Aloë Vera reeds zo’n 6000 jaar geleden voor het behandelen van klachten zoals maagpijn, jeuk, irritaties als gevolg van onder meer zonnebrand en voor een sneller herstel van wonden en schaafplekken. Voor de mythische schoonheidskoningin Cleopatra was het volgens de verhalen een geliefd ingrediënt voor het langdurig behouden van een jeugdige, perfect gave en stralende huid. Niet voor niets dus dat Juliette Armand deze waardevolle natuurlijke werkstof in de vorm van een rijk geconcentreerd serum binnen haar Elements-lijn heeft. Dit serum heeft een krachtige kalmerende werking. Aloë vera is bovendien een intensieve, natuurlijke huidverbeterende cocktail dankzij de vitamines C en E, enzymen, aminozuren en vele andere heilzame werkstoffen. De formule werkt intensief hydraterend en helpt ook om huidirritaties en ontstekingen te verminderen. Het bevordert je huidregeneratie en ondersteunt het genezingsproces bij huidbeschadigingen. Ik vind dit een heel fijn herstellend serum, wanneer mijn huid wat schraal is en kleine wondjes of bijvoorbeeld open plekjes (door het peuteren aan puistjes, ja ik weet het foei!:) heeft.

Juliette Armand Elements Glow C 12%

Door een verhoogde behoefte aan vitamine C kan het zijn dat je huid er dof, vaal en allesbehalve fris uitziet qua teint. Vitamine C is goed voor onze weerstand, dat weet vrijwel iedereen. Wanneer je echter vitamine C-rijke producten eet of een extra supplement inneemt tijdens het najaar om je weerstand te verhogen, zal je lichaam dit als allerlaatste toewenden voor je huid. Je lijf gebruikt de vitamine C eerst voor andere doeleinden zoals je immuunsysteem en wat er dan nog overblijft gaat pas naar je huid. Maar dat is vaak in verhouding niet heel veel. Dan is extra aanvulling van buitenaf dus geen overbodige luxe. Het Elements Glow C 12% Serum van Juliette Armand heeft een teintverhelderende en intensief bindweefselversterkende werking, dankzij 12% pure vitamine C poeder in combinatie met o.a. bisabolol, Aloë vera, fytinezuur (huidoplichtend) en Pioenbloem extract (huidoplichtend, ontstekingswerend én kalmerend). Dit unieke serum komt de weerstand en helderheid qua teint van je huid zichtbaar en merkbaar ten goede. Ik merkte dat mijn pigmentvlekjes gaandeweg het gebruik steeds meer vervaagden en dat ook de stevigheid van mijn huid aanzienlijk verbeterde.

De producten van Juliette Armand worden verkocht via de Juliette Armand Specialisten. Via deze link vind je een adres bij jou in de buurt.

 

 

Bron: huidcoachindepraktijk.nl