Skip to main content

Als je een kinderwens hebt en je bent eindelijk in verwachting dan ben je superblij en neem je allerlei ongemakken die een zwangerschap met zich meebrengen voor lief. Maar toen er twee enorme donkere vlekken op mijn wangen zichtbaar werden raakte ik in paniek. Diagnose: zwangerschapsmasker, ofwel, melasma. Met een beetje geluk verdwijnt het vanzelf na je bevalling maar ik had de dikke pech dat het bleef. Ik geloofde het bijna niet, maar tóch is alles weg nu! Hoe? Dat lees je hieronder!

Voor huidverbetering klop ik aan bij mijn hannah huidcoach. Hun behandelingen en bindweefselmassages zijn ongeëvenaard. Er worden foto’s gemaakt van mijn gezicht met de speciale Visioface camera die onder andere diepte van rimpels, poriën, vlekken, kleurverschillen en zonschade meet. Dit wordt vooraf af aan elke behandeling gedaan zodat je resultaat kunt meten.

Hyperpigmentatie
Ik weet dat hyperpigmentatie heel moeilijk is weg te krijgen dus ik begon aan de afgesproken vier behandelingen met lage verwachtingen. Mijn hannah huidcoach besluit me, met tussenpozen van steeds twee weken, te peelen met de phytopeeling van het Griekse Juliette Armand. Het merk deelt dezelfde visie als hannah Skin Improvement op gebied van huidverbetering en is in ’92 ontstaan vanuit de wetenschap toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op hun laboratoriumwerk.

Behandeling zwangerschapsmasker
De behandelingen met dit product wordt Apocalypsis Therapy genoemd. Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Het inmasseren voelt alsof je met glasscherven over je gezicht gaat, niet lekker, wel effectief! De kalmerende werking van Kelifluo en Panthenol verminderen eventuele huidirritatie. Thuis behandel ik na met de hannah Rejuvinating Gel en Sun Film voor de nodige zonbescherming.

Mission accomplished!
Na de eerste behandeling waren mijn vlekken al zeker voor dertig procent weg! Na de vierde behandeling zien we dat er voor vijfennegentig procent weg is. Ik wist niet wat ik zag. Na drie keer lokaal mijn wangen te hebben behandelt zag die huid er zoveel beter uit dat ik de laatste behandeling besluit op mijn tanden te bijten en mijn hele gezicht laat inmasseren met het korrelige goedje. Niet alleen ben ik nu verlost van de donkere vlekken op mijn wangen, mijn voorhoofdsrimpeltjes zijn ook vermindert. Mission accomplished! Dus treur niet wanneer hyperpigmentatie optreedt. Een hannah huidcoach die tevens gespecialiseerd is in de behandelprotocollen Juliette Armand vind je hier!

Bron: Talkies Magazine